Portal, a játék

Sziasztok! A szerkesztőség egyik tagja vagyok. Ferincz Péter a nevem! Én nagy valószínűséggel az érdekesnek és jónak tartható videóimat osztom meg majd veletek egyéb más érdekes hírrel együtt. Ma szeretném nektek kitenni a legutóbbi videómat. A Portal nevű játékot tekintem át benne! Ha tetszett a videó, akkor itt a kommentekben leírhatod! Hajrá!

  Blogger Comment
  Facebook Comment

26 megjegyzés:

 1. Kritikaként annyit, hogy kicsit ömlengős a szöveg, lehetne visszafogottabban is dicsérni ezt a "tökéletes" játékot, és a hangod lehetne kevésbé mesterkélt. Egyébként, hogy stílusos legyek, nálam 8/10 a videód. Písz. :)

  VálaszTörlés
 2. Attila bácsi a szöveg nem véletlenűl ömlengős :D A hangom azért ilyen mert ez a stílusa a játéknak is. Csöndes, nyugott és ilyesztő. :D PÍSZ! :D

  VálaszTörlés
 3. De egyébként meg köszönöm az értékelést :) Jól esik! :)

  VálaszTörlés
 4. Miért kell "XD"-t írni hozzá? :D

  VálaszTörlés
 5. http://www.youtube.com/watch?v=yDvOuPoUkmw Minecraft jobb >:o

  VálaszTörlés
 6. Ja! Norbi? Vagy Martin? :DDD Így könnyű mondani :D Mondjatok okot :DDDKreatív játék az is :D De Közel sem olyan érzésem van tőle mint a Portal-tól :D

  VálaszTörlés
 7. De minecraftban kedved szerint változtathatod a világot:D

  VálaszTörlés
 8. Ja. De attól függetlenűl? Igen mint mondtam kreatív a Minecraft. De Nem olyan jó. Unalmas a legtöbb ember számára. Nincs benne semmi figyelem felkeltő. Csak mész és építesz... És ennyi. robbantasz pixelesen és ennyi.

  VálaszTörlés
 9. Nem is:O túl kell élni. Az estét=O

  VálaszTörlés
 10. És kijött az 1.8 nézd meg sokkal jobb: D

  VálaszTörlés
 11. Reményeim szerint készítek majd szavazást itt a blogon. Kíváncsi vagyok, melyikre szavaznak többen? ;)

  VálaszTörlés
 12. :D Na nézzük :DD Mondjuk a MineCraft most nagyon felkapott. A Portal az meg 4 éves játék már :D Az a baj, hogy a gyerekek elveszítik az itélő képességgüket egy idő után. Csak azért szeretik mondjuk az egyik dolgott jobban mert az egyik elkezdte és a másik meg folytatja, ohgy ez milyen jó és milyen menő. Ennyi.

  VálaszTörlés
 13. xD a minecraft utolsó verzió után elvileg 5euróval drágább lesz:(

  VálaszTörlés
 14. wháháháháááá xDD a Minecraft jobb :DDD

  VálaszTörlés
 15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 16. Kérek mindenkit, hogy ne veszekedésre használja a blogot!!!

  VálaszTörlés
 17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 19. Idézném a következő mondatodat, ami igencsak személyeskedőre sikeredett: "Ha meg azért írtál mert még mindig meg vagy hülyűlve azért mert az átkozot zenédet nem raktuk be amikor egy hét múlva simán be rakhatnánk, akkor az csak simán szánalmas." Szóval akkor ne így vitázzatok, kérném tisztelettel!

  VálaszTörlés