Számold ki a jövőd!

A számmisztika szerint a személyes év nagy jelentőséggel bír, megmutatva, hogy az adott időszakban milyen lehetőségekre számíthatsz.


Mindezt úgy számolhatod ki, hogy...
...a legutolsó születésnapod dátumának számjegyeit összeadod, majd egy számjegyre egyszerűsíted. Például, ha 1973.10. 26-án születtél, és most 2011.12. 28. van, akkor add össze a legutolsó születésnap számjegyeit, vagyis 2+0+1+1+1+0+2+6 = 13. Ezt redukáld le úgy, hogy egyjegyű legyen, vagyis 1+3 = 4, így a te személyes számod a 4-es.

1-es személyes év
2012 számodra minden szempontból a kezdeményezés és a kezdés ideje, kiválóan alkalmas bármilyen új vállalkozás beindítására, bővítésére. Az élet minden területén a változások jegyében telik az év, tulajdonképpen bármi megtörténhet, ami úgy kezdődik, hogy új. Semmit nem szabad elvetned, légy határozott és nyitott mindenre, a siker kulcsa az állok elébe életérzés.

2-es személyes év
Szerencsés események történhetnek, ami az előző év eredménye is lehet, amennyiben akkor kezdeményező, aktív és optimista voltál. 2012 előnyös most a kivitelezésre, együttműködésre, mások támogatására - használj ki minden alkalmat ezek szellemében. Ne lepődj meg, ez az év passzívabb lesz, mint az előző volt, most inkább az a fontos, hogy minél több energiát gyűjts.

3-as személyes év
Egy igazán eseménydús, pezsgő és vidám évre számíthatsz. Utazások, rengeteg társasági összejövetel és szereplés jellemzi a 2012-es évedet, melynek során kihasználhatod sajátos fellépésedet és kisugárzásodat. Lehengerlő stílusod lesz az, ami determinál a sikerre, méghozzá az élet minden területén - munkában, családi és szerelmi ügyekben egyaránt gyarapodás várható.

4-es személyes év
Sokkal nyugodtabb, lassabb, csendesebb év lesz 2012, mint amilyen a tavalyi volt. Célszerű szorgalmat és alaposságot igénylő tevékenységeket végezned, melyeknek nem azonnal, hanem az év második felében érik majd be a gyümölcse. Mindenfajta befektetésre, önképzésre, építkezésre alkalmas ez az időszak, különösen, ha türelmes vagy, és nem azonnali eredményt vársz.

5-ös személyes év
Váratlan események, szerencsés fordulatok, rögtönzött megoldások, rendkívüli változékonyság jellemzi az új évet - a jelszavad az lesz, hogy egy biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Meg kell tanulnod a mának élni. Sokszor lesz szükséged némi spontaneitásra, ami időnként stresszel jár számodra, viszont a közérzeted és a hangulatod akkor lesz a legjobb, ha lazán és rugalmasan állsz minden változáshoz.

6-os személyes év
2012 harmonikus és kellemes időszaknak ígérkezik az életedben. Felfokozódnak az érzelmek, illetve intenzívebbé válnak a kapcsolatok - legyenek azok családiak, barátiak vagy szerelmiek. Ebben az évben mindennél fontosabb lesz számodra a valakihez való tartozás érzése, mint ahogy a családi fészek utáni vágyad is felerősödik. Anyagi téren túlköltekezés veszélye fenyeget. Ha a segítségedet kérik, ne utasítsd vissza az illetőt, mert jó tett helyébe jót várhatsz.

7-es személyes év
2012 az elmélkedés, a visszavonulás és a feltöltődés éve lesz számodra. Nem igényled a nagy társasági összejöveteleket, inkább a befelé fordulás, az önelemzés és az elmélyülés kap szerepet az életedben. A külső csillogás helyett sokkal jobban értékeled a belső értékeket, a spiritualitás és filozófia témája kerül előtérbe. Az anyagiak csak másodlagosak, ezért nem árt, ha pénzügyi döntések előtt tanácsot kérsz.

8-as személyes év
A nagy célok nagy lehetőséget hoznak. Bátran tervezgess, álmodozz, mert a megvalósulás esélye minden eddiginél nagyobb. Fortuna a kegyeibe fogad 2012-ben, de az első és legnehezebb lépést mindig neked kell megtenned. A tudás szakasza lesz az új év, meg kell tanulnod megmutatni, ami benned rejlik. Határozott fellépésed és magabiztosságod bevonzza a pénzt és a sikereket - bátran vállald fel magad.

9-es személyes év
2012 számodra a nagy selejtezés lesz minden szempontból - itt az ideje, hogy megtanuld elengedni a múltat. A társas kapcsolataid ebben az évben nagyon törékenyek lesznek, de kiderül, hogy valójában kik az igaz barátaid. Minél szélesebb az érdeklődési köröd, annál pozitívabb helyzetekbe cseppenhetsz - csupán arra ügyelj, hogy naivitásod miatt ne keveredj bajba, ugyanis könnyedén kihasználhatnak.
(Forrás: femina.hu)

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 megjegyzés:

  1. hehe..remélem ez be is válik:D rám férne tényleg a szerencse:)

    VálaszTörlés
  2. álom álom édes álom:D hát remélem hogy így lesz:DD

    VálaszTörlés