Az Én Hobbim (1)

Egy ecsetvonás is csodákra képes. Néhány egészen egyszerű festmény hangulatossá varázsolhatja a hálószobánkat vagy nappalinkat, egyes helyeken akár a konyhát is. A jó képek elkészítéséhez nem is kell más mint: néhány különböző méretű és formájú sima ecset, gumi ecset, és a képek jobb minőségéhez olajfesték, amihez nem árt ha van egy kis művész hígítónk otthon, ugyanis vízzel nem jön ki az ecsetből. Egyszerűen fantasztikus érzéssel tölti meg az embert, ha fest. Akkor is, ha éppen nem sikerül olyan jól, de nem szabad feladni és megállni. Ha kell százszor is újra kell kezdeni, és előbb vagy utóbb menni fog. Ebben egészen biztos vagyok. 


Én magam is nagyon szeretek festeni, talán hobbimnak is mondhatnám. Anyukám sokszor azon is gondolkozott, hogy művész suliba küld a 8 általános után. Természetesen ellenkeztem, hiszen amikor fest az ember, nem lehet megszabni, hogy mit fessen. Az a saját ötlete, a kép a saját fantáziája alapján készül.


Az a legszebb pillanat, amikor a kép elkészül, és ha kikerül a falra, s bárki belép a szobába, megcsodálhatja a művészet egyik csodálatos ágát. Fantasztikus látvány a kívülálló személynek, és csodálatos érzés a remekmű szerzőjének.

(Komondi Vivien bejegyzése)


    Blogger Megjegyzés
    Facebook Megjegyzés

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése