Vigyázz! Kész! Bamako!

2013. január 25-én a 8.a osztályból Fodor Klarissza és én, Komondi Vivien képviselve osztályunkat, ellátogattunk a Szent László Általános Iskolához, hogy élőben, felpakolva és készen is megcsodálhassuk az indulásra kész Trabantokat. 


Elég sok osztály és iskola is részt vett ezen az eseményen, de csak mi tűntünk ki oly módon, hogy a kabátunkra tűztünk vagy épp fölvettünk rá egy-egy 25 éves a Vajk-Sziget-es pólót, Vajk-Szigetes zászlókat lengettünk és csak mi énekeltük a Trabanttal szállni élvezet című dalt. Kucsák Laci bácsi is jelen volt, és nagyon örült nekünk, persze ez kölcsönös volt.  Az éneklés után visszamentünk a Szent László  Iskola könyvtárába felöltözni, és indultunk is vissza a Vajk-ba. Marika néni kedvességének köszönhetően a konyhás nénik forró teával vártak bennünket az ebédlőben. Akinek még maradt egy kis reggelije, azt még megehette, majd mindenki visszament az adott órájára. Köszönjük, hogy részt vehettünk ezen az eseményen, és ezzel öregbíthettük iskolánk hírnevét.


(Komondi Vivien bejegyzése)


  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 megjegyzés:

 1. Olvassátok a go-trabi-go facebookot és a 10 kerkult.hu oldalt. Timi részletes blogbejegyzése igazán olvasmányos. Mára megjelent, hogy utolérték a mezőnyt és jól vannak. Rajta vajkosok, olvassátok!!!!!!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Írjatok róla ti is! Soha nem elég, hogy mindig ott legyünk a fókuszban. Hajrá Vajk!!!

  VálaszTörlés
 3. Nem tudom hányan olvassátok a bamakoi eseményeket? a www.10kerkult.hu oldalon Kiss Tímea tanárnő (egyik trabis) már két alkalommal írta le élményeit. Nagyon olvasmányos és jók a képek is a trabilájk-on. Lényeg, hogy beérték a karavánt és éppen a sivatagban tengetik napjaikat.

  VálaszTörlés