Szellemarcok Belmezből

1971.augusztus 23-án a spanyolországi Belmezben furcsa dolog történt. Egy átlagos háziasszony, Maria Gomez Pereira egy foltra lett figyelmes cementpadlózatán. Mivel Maria rendkedvelő asszony volt, azonnal elkezdte sikálni a földet. A folt azonban nem tűnt el, hanem az asszony szeme láttára átalakult. A talajon egy bajuszos férfifej jelent meg.

Maria szólt a férjének, és fiának, akik nem tétováztak, azonnal csákányt ragadtak, és feltörték a padlót. Egy-két hétig nyugodtan alhattak, ám az arc ismét visszatért, nem is egyedül, hanem sok más arccal együtt. 
 
 
Bender  professzor egyike volt azoknak a nyomozóknak, akik kudarcot vallottak  a hátborzongató rejtély megfejtésében. A jelenségekről  fényképek, televíziós  felvételek készültek, sorban álltak a turisták, hogy szemügyre vehessék őket, kísérleteket végeztek rajtuk. Felásták az egész padlót – emberi csontok, és két fejnélküli csontváz bukkant elő. A maradványokat keresztény földeléssel elföldelték, de az arcok  ezt követően újra és újra feltűntek.
 
 
A hangfelvevő készülékek fájdalmas kiáltásokat rögzítettek. 2004-ben a család eladta a házat. Azóta az arcok állapota ismeretlen.
 
(Martinecz Andrea bejegyzése)


    Blogger Megjegyzés
    Facebook Megjegyzés

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése