Ezüstéremmel kezdődött az évad

Egy év szünet után újra beneveztünk a kerületi Diák Olimpia nagypályás labdarúgó-bajnokságára. A csapat  másodikként végzett, de csak perceken múlott a még nagyobb bravúr.


Ezúttal négy iskola szerepelt a III-IV. korcsoportosok számára kiírt bajnokságban, köztük az abszolút esélyes Gloriett. A Vajk-sziget a házigazda Táncsics csapatával játszott először a Pestszentimre SK pályáján, és viszonylag könnyen győzött 4:0 arányban. 

Támadásban a Vajk! (Urbanovics Erik labdával, Zuber Marcell 6-os mezben)

A következő fordulóban a sportiskola csapata volt az ellenfél. A második félidőben, hatalmas meglepetésre,  3:1-re is vezettünk, de az évek óta verhetetlen, a sorozatot általában kapott gól nélkül záró Gloriett a hajrában fordítani tudott. 

Az utolsó körben az ezüstéremért léptünk pályára, mégpedig a mindig veszélyes Brassó ellen. Ezúttal a Vajk volt a jobb (2:0). Azaz: szép sikerrel kezdődött az idei versenyidény is.


A Vajk-sziget kerületi második helyezett nagypályás labdarúgó-csapata, álló sor, balról: Váradi Róbert (7.a), Szombathy Dániel (7.a), Zuber Bence (8.b), Sirán Gergely testnevelő, Vízvári Norbert (8.b), Urbanovics Erik (8.a). Középen: Kókai Levente (5.a), Fodor Martin (5.b), Romhányi Bálint (7.a), Tokai Zoltán (7.b), Székely Máté (6.b), Nagy Bence (7.a), Polónyi Tamás (7.a). Elöl: Horváth Kevin (8.a) A képről hiányzik: Zuber Marcell (5.b), Éles Levente (7.a), Stojka-Somogyi Ferenc (7.a).

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 megjegyzés:

 1. Nagyon jó volt az összhangja a csapatnak :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor legközelebb kórusversenyen is indulhattok. :-)

   Törlés
 2. A fiúk a kerületi nagypályás focin 2.helyezést ért el. Hajrá!! Így tovább!4

  VálaszTörlés