Elsöprő írói sikerek

A kerületi Diákhét versíró illetve prózaíró pályázatán összesen 16 elismerést osztott ki a zsűri az általános iskolás kategóriában. Ezek közül hetet a mi tanulóink nyertek el.

A versírók versenyén Nagy Panna Laura A remény című alkotásáért megosztott első díjat kapott. Nagy Ádám Attila (Mese csodás erdőben) 2., Balogh Szilárd László (A zsiráf) 3. helyezést ért el.  Valamennyien a 6.b-be járnak, s felkészítőjük Galambosné Juhász Mária tanárnő.

A kategória különdíjasa Molnár Zsófia (5.b) lett. Felkészítője Boldog Gabriella tanárnő. Zsófi írásaiból két napja jelent meg egy kisebb összeállítás a Molnár Zsófia versei-on. (A Ha nagy leszek, talán költő leszek címmel indított sorozat - természetesen további szerzők bemutatkozásával - hamarosan folytatódik.)

A prózaírók között két helyezést és egy újabb különdíjat söpörtek be Mara néni 6.b-s tanítványai. Makó Beáta 2. helyezést ért el, Kemény Vince 3. lett. Mindketten iskolai feladatot dolgoztak ki nagyon igényesen (Egy napom a várban). Ebben a kategóriában a különdíjat Csörgei Viktória kapta Az okos szegénylegény című meséjéért.

A díjazottak (balról): Molnár Zsófia, Makó Beáta, Csörgei Viktória, Galambosné Juhász Mária tanárnő,
Kemény Vince, Nagy Panna Laura, Balogh Szilárd László, Nagy Ádám Attila

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 megjegyzés: