Kerületi fociezüst

17 csapat nevezett a IV. korcsoportos fiú labdarúgók kerületi diák olimpiai sorozatára. A Vajk - egyetlen vereséggel - a második helyen végzett, ezzel bejutott a budapesti döntőbe.


A három csoportmérkőzés közül csak az első volt igazán izgalmas. A Kondor elleni találkozón rengeteg helyzet kimaradt, és szó szerint csak az utolsó másodpercekben -Stojka-Somogyi Ferenc szokásos bombagóljával - lett meg a győzelem (2-1).

Brassó "B" és a Csontváry, valamint a középdöntőben a Kastélydombi már kevésbé nehezítette meg Romhányi Bálinték dolgát, és nem járt jobban az Üllői sem, amelyre a hármas döntőbe jutásért vívott meccsen mért súlyos vereséget a Vajk-sziget (5-0). 

Ugyanez a lendület és magabiztosság jellemezte a csapatot a finálé első felvonásában, így a Kandónak esélye sem volt a pontszerzésre (6-0). Nagy kár, hogy a sok gólból nem maradt meg néhány a sportiskolások elleni rangadóra is... A nagydöntőben a Gloriett nem érdemtelenül, de egyenlő erők küzdelmében diadalmaskodott (0-3).


A kerületi 2. iskolaválogatott tagjai (álló sor, balról): Polónyi Tamás, Éles Levente, Sirán Gergely edző,
Nagy Bence, Nagy Vencel, Tokai Zoltán. Térdelnek: Szombathy Dániel, Romhányi Bálint, Stojka-Somogyi Ferenc, Váradi Róbert    Blogger Megjegyzés
    Facebook Megjegyzés

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése