Bravúros röplabdások

Elsőként jutott tovább, de már a csoportkörben éles mérkőzéseket vívott III. korcsoportos leány röplabdacsapatunk a kerületi Diák Olimpián. A mindössze négy játékosból álló keret ezzel tulajdonképpen teljesítette is az "elvárásokat".


Mint szinte minden sportágnak, így a röplabdának is megvannak a specialistái Pestszentlőrinc-Pestszentimrén. A mi iskolánk nem tartozik közéjük, hiszen nincs elegendő edzéslehetőség, de évről évre sikerül legalább egy-egy érmet szereznünk valamelyik versenyszámban.

Az ún. mini korosztályban kevés a játékot igazán értő, ügyes lány, így a Pintérné Major Zsuzsanna tanárnő vezette csere nélkül felálló kvartett nem is várta túlzott reményekkel a sorozatot. Aztán minden jól alakult. Nagy jól.

A selejtező után a középdöntőben is győzött a csapat, és ezzel biztossá vált az érmes helyezés. És bár a hármas döntőben az abszolút esélyes Szenczi tanulságos meccsen legyőzte lányainkat, még mindig élt az esély az ezüstéremre.

Igaz, annak megszerzése is majdnem lehetetlen feladatnak számított. Végül a Kassa ellen nagyon nagy küzdelem árán, három kiélezett játszma után ez is sikerült.


Gratulálunk a lányoknak és felkészítőjüknek!


A kerületi második röplabdacsapat (balról) Martyin Zsuzsanna, Vajda Renáta, Szombathy Fanni, Becze Petra.Mögöttük Pintérné Major Zsuzsanna testnevelő

    Blogger Megjegyzés
    Facebook Megjegyzés

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése